Here are photos from the almanac that have no connection to the text that surrounded them and which lack a mutually unifying theme that could be used to present the photos in a separate article. Most likely, these were photos sent to the editors by readers with only short descriptions.

JarabinaGirls
Орябинскы дівчата — хористкы на торжестві в Старой Любовни, на Пряшевщині. И они даколи ходили на вечеркы так само, як и дівчата в Комарникох, або и другых селах Лемковины.

Cleveland1951
Представление Стародавных Лемковскых Вечерок в Кливланді, штат Огайо. Представление было дане два разы в єдны мясниці 14 января и 4 марта 1951 року, в гали Народного Дома Лемко-Союза.


Cleveland1953
Выстава Лемковскых Вечерок на Международном Фестивалю (24 национальных групп) в Публик Аудиториум в Кливланд, Огайо, 15 февраля, 1953 р.

KAC1958
Представление Лемковскых Вечерок в гали Карпаторусского Американского Центра в Юнкерс, Н. Й., 18 февраля 1958 р., приготовлених членами аматорского кружка из Пассайку, Н. Дж.

ClevelandActors
Акторы “Лемковскых Вечерок” в Кливланд, Огайо:
Процесс переробкы сурового лену и конопель — от горсткы до пасма ниток. Слідуючий крок до кросна и снования полотна.


FolkDancers
“Лемковскы Вечеркы” в Публик Аудиториум, в Кливланд, О. на Международном Фестивалю 1953 року. Из 24 национальных групп, принимавших участь, лем фотография нашых вечерок появилася на слідуючий день в кай большой в штаті Огайо газеті “Кливланд Плейн Диллер”. Повысше фото и подпис представлят вырізку из упомянутой газеты.



[BACK]